COTIDIENE – o noua expozitie PhotoTeam

cotidiene_cover
Expun: Eli Driu, Cornel Hlupina, Patricia Hilbert, Oliver Merce, Dan Moruzan şi Mirela Momanu.
Vă invităm să descoperiţi fotografii – momente ale cotidianului, captate în imaginile din cadrul expoziţiei de fotografie „COTIDIENE”- o expoziţie marca PhotoTeam.

Expoziţia prezintă o serie de imagini cu savoare urbană, surprinse de membrii grupului: Eli Driu, Patricia Hilbert, Cornel Hlupina, Oliver Merce, Mirela Momanu şi Dan Moruzan.

„În tumultul zilnic al vieții, putem descoperi lângă noi secvențe memorabile, uneori chiar căutate, dar pe care le îndrăgim pe moment și pe care am dori să le păstrăm într-un mod aparte, parcă pentru a opri, doar și pentru o secundă, timpul care trece fără oprire. Un gest, o privire, o atitudine, o asociere sau pur și simplu viața de zi cu zi, ne fascinează și dorim să o captăm pentru eternitate.” (PhotoTeam)

Despre vernisaj şi perioada de expunere:
Lucrările vor fi expuse în perioada 30 iulie – 31 august 2015.
Locaţie: sediul magazinului F64 din Bld. Unirii, nr. 45.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 30 iulie 2015 ora 19:00.

PhotoTeam este un grup de prieteni uniți de aceeași pasiune, fotografia. Grupul a fost fondat în decembrie 2011, derulând în timp proiecte și teme fotografice diverse, ce au permis dezvoltarea fiecărui membru în parte ca fotograf, cât și promovarea în echipă a rezultatelor obținute.
Pe site-ul echipei www.phototeam.ro, este prezentată cartea de vizită a fiecărui membru împreună cu fotografiile individuale reprezentative, proiectele personale precum şi proiectele derulate.

Teme şi proiecte, stiluri proprii de abordare ale acestora, o echipă de lumi fotografice bine definite, toate sub numele de PhotoTeam.

Ne puteţi găsi şi pe Facebook (https://www.facebook.com/PhotoTeamRomania) unde promovăm proiectele de grup şi proiecte personale, organizăm concursuri şi anunţăm expoziţii, prezentăm
interviuri şi evenimente, participări la festivaluri de fotografie.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag să păşiţi în cotidian alături de PhotoTeam!

F64 Studio – fondat în anul 2001 din pasiunea pentru imagine, a pornit ca un mic magazin de echipament foto-video şi s-a dezvoltat treptat într-un actor cheie al comunităţii fotografice româneşti, găzduind expoziţii de fotografie şi lansări editorial în domeniu, organizând workshopuri şi ateliere de fotografie extrem de variate, precum şi o serie de cursuri acreditate. În prezent, F64 Studio ţine cel mai mare magazin de echipamente foto-video şi accesorii din Sud-Estul Europei, un concept store de 1300 mp amplasat în central Bucureştiului, care expune zilnic aparate foto compacte, mirorrless şi DSLR de ultimă generaţie, punând totodată la dispoziţia clienţilor sală expoziţională, consultanţă profesională privind achiziţionarea şi utilizarea echipamentului, dar şi o cafenea modernă – un loc de joacă şi socializare pentru pasionaţii de fotografie şi prietenii F64. ( www.f64.ro)

AME design este lider de piață de necontestat în ceea ce privește calitatea imprimării de mari dimensiuni și mari rezoluții având drept caracteristici lipsa totală a dungilor de imprimare, densități foarte mari de culoare, gama de culori RGB (cu profile specific fiecărui material), viteza foarte mare de printare, lipsa punctului de raster deoarece se folosește o tehnologie în tonuri continue, tradițional fotografică (expunere pe material foto sensibile și developare în revelator și fixator) ducând astfel la o rezoluție aparentă de 4000 DPI pe hârtie mată, lucioasă și metalică pentru aplicații cu iluminare frontal și pe film transparent (duraclear) și translucent (duratrans) pentru aplicații cu iluminare din spate. (www.amedesign.ro)

TV CITY – prima televiziune dedicată în exclusivitate orașului București. Este cea mai important platformă de comunicare direct între bucureșteni și societatea civilă, autorități, ONG-uri, instituții de artă, cultură și învățământ, centre sportive și locuri de divertisment. O televiziune regional ce are ca scop implicarea activă a comunității locale în proiecte culturale, educative, sociale, umanitare și sportive pentru dezvoltarea societății civile, a autorităților, instituțiilor și organizațiilor din București. TV CITY descoperă, susține și promovează adevăratele valori ale comunității prin transmiterea doar a informațiilor esențiale pentru locuitorii Capitalei – (www.tvcity.ro)

Asociația EXPOSURE – promovare a artei și științei fotografice ca mijloc de comunicare, de apreciere a imaginii şi de realizare a unor schimburi culturale, oferind acces la informare, educație și dezvoltare artistic tuturor persoanelor interesate de fotografie, încurajând dezvoltarea personală, creativitatea, excelența și comportamentul etic în toate aspectele legate de activitățile pe care le va întreprinde.

FOTO4ALL – a fost fondată în 2011 și a început ca o revistă online de fotografie, în format PDF, care oferă
conținut viu, proiecte fotografice creative, prezentări de portofolii naționale și internaționale, sfaturi fotografice și abordari unice asupra fotografiei. În present înseamnă însăși creare de conținut în domeniul fotografiei pentru ebookuri și cărți de profil, organizare de expoziții, ateliere și evenimente fotografice, precum și o platformă de promovare a evenimentelor foto și culturale din România, fiind un partener important pentru grupurile și entitățile care activează în acest mediu – (www.foto4all.ro)

Asociaţia Bucureştiul meu drag – memoria vizuală a orașului: merită să descoperim pentru noi toți și pentru copiii noștri farmecul locului, oamenii și tradițiile care l-au construit, care i-au definit spiritual și care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Haideți cu noi! (www.orasul.ro)