Mirela Momanu – Viata in vitrina

November 21, 2013 | By

Trecem in fiecare zi pe langa ele.
Mai goale, mai pline, mai intunecoase sau mai luminate, vitrinele ne ies in cale la fiecare colt de strada. De cele mai multe ori trecem nepasatori , in goana de a mai rezolva cate ceva sau de a cauta un lucru anume.  Putinii trecatori care se opresc in dreptul lor isi arunca privirea scurt, cautand febril cu privirea, dupa care se decid sau nu sa paseasca in lumea de dincolo de geamuri.
Dar daca in trecerile zilnice avem o secunda pentru a iscodi ce se afla dincolo de aceste geamuri, descoperim cu incantare povesti nebanuite, de la oameni degustand ceva bun si savurand un moment de tihna in vitrina unei cafenele si  pana la chelneri agitati asteptandu-si nerabdatori clientii, de la priceputi care mesteresc necontenit la cate un maruntis si pana la vanzatoare blazate cu privirea pierduta, de la povesti de dragoste si pana la priviri suparate, toate ascunse de orasul care isi reflecta  agitatia cotidiana in aceste geamuri stradale.
Iar daca in drumurile voastre aveti o secunda de ragaz si va aduceti aminte, nu ezitati si  aruncati o privire, cum am indraznit si noi, si veti descoperi “viata din vitrine” la fiecare pas!

Mirela Momanu

 

Filed in: Viata in vitrina - noiembrie 2013, Proiecte

Mirela Momanu

About the Author (Author Profile)

Membru fondator PhotoTeam (2011). Pasiunea pentru fotografie a fost urmarea fireasca a dorintei de exprimare artistica, in completarea pasiunii pentru pictura. Mi-as dori ca fotografiile mele sa aiba intotdeauna o poveste in spatele imaginii, si o tenta artistica obtinuta printr-o editare in maniera personala.

Comments are closed.