Cornel Hlupina – Faces

February 20, 2012 | By

Cate fetze intalnim intr-o zi? Cateva zeci. Dar intr-o saptamana? Cateva sute. Iar daca le adaugam si pe cele virtuale, televizate, internetizate… foarte multe.
Pare mult prea usor sa fotografiezi macar douazeci, daca cineva ti-ar cere acest lucru. Ce poti face? Alegi locuri aglomerate, eventual targuri, la tara, unde oamenii sunt mult mai putin stresati sau obsedati de ideea de paparazzi. Sau iti poti face o lista de cunoscuti, pe care sa-i deranjezi  la domiciliu, stricandu-le tabieturile, la ore la care inca mai intra lumina printr-una din ferestre.
Totul  este sa-ti invingi temerile si sa incepi. In prima varianta nu vei sti nimic despre oamenii pe care ii vei fi fotografiat. Ei iti vor ramane simpatici, fotogenici, si nu te va durea deloc daca dintre cateva sute de fete vei alege cateva, reprezentative. In cea de-a doua varianta vei impartasi cu cei fotografiati pasiunile, bucuriile sau necazurile lor, in acele cateva minute de dialog. Te vei simti obligat sa faci publica macar cate o imagine cu fiecare dintre ei, rod al acelei experiente comune.

Cornel Hlupina

 

Filed in: Faces - februarie 2012, Proiecte

Cornel Hlupina

About the Author (Author Profile)

Membru fondator PhotoTeam (2011). Fotograf amator din anul 1986.

Comments are closed.