Mirela Momanu – Fantom(n)atic

December 9, 2011 | By

Fiecare experienta isi are valoarea ei, spunea O. Wilde. Aceasta echipa nou creata este in primul rand o experienta de viata, ce ne invata a comunica si colabora cu prieteni avand aceeasi pasiune comuna. PhotoTeam, ca grup de creatie, ne va deschide drumul spre o noua abordare fotografica, mai complexa decat cea personala, avand ca scop principal derularea proiectelor prin prisma perceptiilor diferite asupra subiectelor captate si a mijloacelor de redare fotografica.

Un prim proiect prezentat de nou formata echipa este intitulat “Fantom(n)atic”, alcatuit dintr-un cumul de imagini obtinute prin folosirea unui timp lung de expunere, cu eventuale miscari ale aparatului. Sunt imagini creative, dar ancorate in cotidian, generand o senzatie de perceptie a lor la limita dintre vis si realitate. Tot ceea ce este captat in acest mod depaseste posibilitatea de sesizare a imaginii prin vederea directa, si induce o stare de stranietate si dinamism, lasand imaginatia sa “completeze” realitatea.

Mirela Momanu

 

Filed in: Fantom(n)atic - decembrie 2011, Proiecte

Mirela Momanu

About the Author (Author Profile)

Membru fondator PhotoTeam (2011). Pasiunea pentru fotografie a fost urmarea fireasca a dorintei de exprimare artistica, in completarea pasiunii pentru pictura. Mi-as dori ca fotografiile mele sa aiba intotdeauna o poveste in spatele imaginii, si o tenta artistica obtinuta printr-o editare in maniera personala.

Comments are closed.