Mirela Momanu – Street HardCore

April 21, 2014 | By | Add a Comment
Oare “rateurile” fotografice, cadrele pe care uneori le dam deoparte pentru ca “nu spun o poveste”, ar putea totusi transmite mai mult decat un cadru pe care il planuim, il asteptam si il pregatim tehnic?
Pana la urma suntem fotografi, si vedem lumea cu alti ochi, iar lumea aceasta diferita devine realitatea noastra. Instinctul ne dicteaza momentul in care sa declansam. Apucam sau nu sa ducem aparatul la ochi, ignoram reguli de compozitie sau de tehnica, si obtinem de multe ori acel… “ceva”. Este esenta strazii captata de instinctul fotografic, iar rezultatul indeamna la meditatie, impune o stare sau te loveste cu impact.Si astfel am facut primii pasi in “hardcore street”, un stil propus de Michail prin aceasta tema, provocatoare prin definitie dar si prin rezultate!

Daca asteptati de la mine o serie de cadre in alb si negru cu puternice vignetari si granulatie, veti fi dezamagiti…va ofer in schimb culoare, contraste si impact!
Enjoy 🙂
Mirela Momanu

Filed in: Street HardCore - aprilie 2014, Proiecte

Mirela Momanu

About the Author (Author Profile)

Membru fondator PhotoTeam (2011). Pasiunea pentru fotografie a fost urmarea fireasca a dorintei de exprimare artistica, in completarea pasiunii pentru pictura. Mi-as dori ca fotografiile mele sa aiba intotdeauna o poveste in spatele imaginii, si o tenta artistica obtinuta printr-o editare in maniera personala.

Leave a Reply

Trackback URL | RSS Feed for This Entry